Alternativmixen

Fick ett mail idag, tyckte det var en bra idé att lägga ut det, med tillstånd självfallet.

“Hej!

Jag heter Cina. Det verkar som om vi är lite på samma linje när det gäller det ”rena”. Jag driver en hemsida som heter Alternativmixen där jag informerar om allt okonventionellt som annars inte kommer fram i vårt samhälle. Där kan du läsa om allt från hur vi blir påverkade av skadliga ingredienser, hur strålningen påverkar dina celler, ekologiskt, paleokost, alternativvård, djurvård till
en mera andlig inspiration och jag har även en sida med lite resetips. Sidan blir aldrig färdig och är ständigt under utveckling. Jag tar även emot artiklar som spänner över något område som finns med på Alternativmixen.

Det jag anser är viktigt med tanke på vår miljö är att börja med sig själv, dvs köp inte produkter med kemikalier i, stöd inte den industrin. Gynna små företag där tillverkaren får en rättvis lön, bra arbetsförhållande, där inget barn arbete förekommer etc. Börjar man med sig själv så tror jag att det är lättare. Det kanske är lite svårare för oss som bor i skogen utan bussförbindelser o dyl. att köpa oss en miljöbil…

Nu har jag startat en butik på Internet med namnet Lagerstedt & Company. Jag säljer endast certifierat ekologiska samt rättvist tillverkade produkter och du som konsument kan göra ett informerat val här. Här får du reda på hur kemiska ingredienser skadar din kropp och du hittar även massor av bra sidor med bidrag om en bättre miljö. Ett forum med okonventionell information finns också.

Du är välkommen in på www.lagerstedtocompany.com

info@lagerstedtocompany.com

www.alternativmixen.com

cina@alternativmixen.com

Bästa hälsningar

Cina Lagerstedt Nilsson”

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Intressant?

Bloggar etiketter: , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.