Att välja rätt för miljön

Idag är det 17 dagar till riksdagsvalet här i vårt land och det är förstås en hel del som lovas av de olika partierna och blocken. Personligen tänker jag nog välja det grönare alternativet inom Alliansen, men jag har inte riktigt satt mig in i hur de vill jobba vidare med miljöfrågorna. Ska göra det innan jag röstar. Fler som funderar över det här med valet och vilket alternativ som känns bäst för miljön är Karin som på sin miljöblogg funderar kring vilket alternativ som är bäst.

Jag förstår hennes tveksamhet om att miljöpartiet lierar sig med vänstern och tror att om de hade varit på andra sidan partiblocket så hade de nog eventuellt kunnat vara en kandidat till min röst.

Bloggar etiketter: , , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.