Cykelmanifestation på söndag

Nu på söndag den 15 september kommer det att anordnas en manifestation av Greenpeace världen över, där vill de att så många människor som möjligt ska ut på gator och torg med sina cyklar. Detta för att visa sitt stöd för Arktis och stoppa de oljebolag som vill exploatera där.

Vi ska fylla gator över hela världen med cyklister som visar sitt stöd för Arktis. Några stora överraskningar är planerade och mer information kommer att publiceras när evenemanget närmar sig.

Du kan anmäla dig till detta evenemang på följande länk. Ett skydd mot exploatering har redan utförts för Antarktis, ett 50-årigt skydd mot utvinning och exploatering. Om något liknande ska gå att få till när det gäller Arktis behöver frågan uppmärksammas som detta evenemang gör. Så ut och cykla om du känner att du vill visa din ståndpunkt mot exploatering i Arktis!

Det här är din chans att ta ställning för dem som inte kan försvara sig själva. Var deras röst och försvara en av de näst intill sista oexploaterade platserna på jorden från oljebolagen och deras smutsiga planer!

Var detta intressant?

Bloggar etiketter: , , , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.