Eco Now firar 5 år

I år är det dags för den femte upplagan av eko och miljömässan Eco Now. Det är två dagar fyllda med produkter, seminarier och utställningar av innovationer och hållbara idéer. Jag var själv gäst för två år sen och hittade olika intressanta produkter och uppfinningar som jag skrev om här på bloggen. Om du har chansen så gå dit, den går av stapeln 11-12 oktober.

På lördagen är det öppet för alla, fredagen är vigd åt företag, föreningar, skolor och kommuner. Det fina med denna mässa är att det ger dig som är engagerad inom miljörelaterade och ekologiska idéer och produkter en plattform att nätverka, samtidigt som det kan inspirera vanliga människor som du och jag att finna vägar till ett mer hållbart liv.

Vill du veta mer om den ekologiska marknadens potential och vilka de senaste trenderna inom den gröna näringen är, så bör du verkligen gå på denna mässa. Den kan kanske även inspirera dig att ta steget att börja handla mer ekologiskt eller varför inte ge dig den där pushen att börja utveckla din egen produkt/tjänst som du funderat på över åren.

Det du behöver veta om när och var är:

Datum: 11-12 oktober
Branschdag fredag: 10.30-16.00
Allmänhet lördag: 11.30-17.00
Plats: Münchenbryggeriet,
Torkel Knutssonsgatan 2,
T-bana Mariatorget

Priser:

Priset för att delta under fredagen 11 oktober är 140 kr i förköp eller 200 kr om man betalar i dörren. Priserna är inklusive moms och biljetten gäller även för lördagen. Boka här

Priset för att delta på lördagen 12 oktober är 100 kr i förköp eller 120 kr om man betalar i dörren. Boka här

Skolklasser som önskar besöka Eco Now kontaktar Eco Now på info@econow.se eller telefon 0704284968

Studenter som önskar besöka Eco Now betalar 40 kr entré på plats, eller 20 kr i förköp. För att erhålla rabatten visas studentlegitimation upp i kassa, eller så kontaktar ni Eco Now för en studentkod att använda för föranmälan.

Barn under 16 år har fri entré.

Var det här intressant?

Bloggar etiketter: , , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

2 comments for “Eco Now firar 5 år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.