Ett år har snart gått

Om 5 dagar har miljöbloggen funnits i ett år. Det har varit ett ganska så spännande år. Även om det kanske inte gjorts några dramatiska förändringar pga. denna blogg, så har den iallafall varit lite bidragande till nya tankar och kanske hjälpt någon i sitt sökande efter ett mer hållbart leverne. Vilket är själva syftet. Jag själv har blivit mer medveten framförallt.

Eftersom det i princip inte fanns några miljöbloggar innan jag startade denna, så är jag glad att kunna säga att det idag finns uppemot 30 stycken, som mer eller mindre skriver om miljö. Väldigt kul. Och en del har haft liknande idéer som jag. Som raddavarlden.nu, jag tror att de är inne på något stort. Så gå dit och läs om vad deras tankar är och engagera er. Ni kan t.ex. ladda ner deras flygare och sätta upp på er skola, arbetsplats osv.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant?

Bloggar etiketter: , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.