Framtidens vägar?

Fick en länk postad till mig av en kompis och jag blev väldigt inspirerad att skriva om det här och länka det vidare. Tänk dig att våra vägar istället för att vara av asfalt och inte göra någon större nytta, förutom att vara underlag för våra bilar, att de kunde användas på ett miljövänligt sätt? Tänk dig då även att de kunde alstra energi. Hur skulle detta gå till? Kolla in den här videon och få svaren på dessa frågor. Sen vill jag veta vad ni tror om detta.

Finns även andra idéer med liknande tankegångar. Väldigt innovativt och inspirerande. Lite fler som skrivit om ämnet hittar ni som blev intresseradehär och här.

Intressant?

Bloggar etiketter: , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

2 comments for “Framtidens vägar?

  1. göran johansson
    13 augusti, 2010 at 06:36

    Det stora problemet med solceller är att de ännu inte är tillräckligt kostnadseffektiva, inte att det är ont om lämpliga ställen att placera dem.

  2. 31 oktober, 2011 at 16:02

    Läste om denna innovationen som kanske kan bli något:
    http://evolveu.bloggsida.se/miljoinnovationer/solelia-1019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.