Futureperfect festival för hållbarhet

future

Jag har fått ett rabatterbjudande att bjussa på till mina läsare. Ni som är intresserade av att åka ut till Grinda i Stockholms skärgård på denna festival får 20 procent på biljettpriset. Läs mer nedan:

Vet vi vad hållbarhet är? Kan det vara något annat än bara sopsortering och ekologisk konsumtion, pekpinnar och skuldbeläggande? Finns det faktiskt verkligt hållbara livsstilar som vi samtidigt kan njuta av och som kan harmoniera med de värden vi finner viktiga för oss?

På Futureperfects festival reder vi ut hållbarhetsbegreppet – under fyra härliga sensommardagar mellan 14-17 augusti hjälps vi åt att omdefiniera hållbarhet samtidigt som vi njuter av god mat och skön musik. Om det här låter intressant och som någonting för dig ger vi dig nu chansen att delta på festivalen till en reducerad kostnad. Använd kampanjkoden 20pc vid biljettbokningen så har du 20 % rabatt på allting i biljettpriset förutom maten. Läs mer om festivalen och boka dina biljetter på  http://www.2014.futureperfect.se .

 

INFO OCH INNEHÅLL:

Futureperfect festival är festivalen för dig som brinner för hållbarhetsfrågan, eller bara är intresserad av hållbarhetsbegreppet. Festivalen är till för experten, kreatören, familjen eller för dig som bara vill ha lite skön festivalstämning på sensommarschemat.

14-16 augusti. Klockan 10.00 – 01.00.

17 augusti mellan 10.00 – 20.00

Grinda, Värmdö kommun, Stockholms skärgård, Stockholm.

Vad händer på festivalen?

Vi träffas, möts och samtalar i olika forum, deltagaraktiva seminarium eller mingel. Samtidigt njuter vi av skön musik från liveband och DJ’s och äter god mat och umgås. Bland många andra deltar Ola Alvahrsson, Laurel Breitman, John Tackhara och Kim Jakobson samt Pittsburghs borgmästare Bill Petudo.

Har tyvärr ingen möjlighet att åka ut själv, men ni som åker, berätta gärna vad ni sett och hört om hållbarhet på festivalen..

Bloggar etiketter: , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.