Lärorikt att blogga (läs twittra) om miljö

Jag har som de som hängt med haft den här bloggen i perioder sedan 2006. Nu mer så är det inte så mycket långa inlägg som det är Twitterinlägg med information om diverse olika projekt och nya idéer inom hållbarhet, miljö och energi. Jag har allt sedan jag började skicka vidare twitterinlägg som jag tror är intressanta för de som är engagerade inom dessa områden lärt mig massor.

Det intressanta är ju att vara källkritisk och se vad som är trovärdigt och vad som är sensationsmakeri. Inte helt lätt. Men så länge man ser på dessa saker med öppenhet och ett visst mått av skepticism ibland. Det är en guldgruva med information som finns ute på Twitter och jag hoppas att det jag gör leder till att fler blir upplysta och upptäcker saker som de inte vetat om innan.

Självklart är jag medveten om att det kan bli för mycket av det goda, att över 100 RT:s om dagen från en användare på Twitter kan bli lite som spam, men den risken får jag ta. Det är ju inte svårare än att man slutar följa eller bara skummar igenom allt.

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.