Lite bloggtips

Ljungbergs blogg är en miljöinriktad blogg som hängt med sedan 2006 någon gång, med bra inlägg om städer, trafik och miljö och den framtid som vi ska leva i. Utifrån hans perspektiv så diskuterar han olika miljörelaterade frågor. Till exempel kommenterar han EU:s tre tungviktares vilja att ändra sin klimatstrategi. Här kritiserar han hur Sverige handskas med gamla rutiner, att vi alltjämt sitter fast i de. Det behövs nytänkande och satsningar på snabbtåg, inte bilvägar.

En annan som också kommenterat denna artikel är The Climate Scam som undrar om det inte bara är ett politiskt utspel för att hävda sig i världspolitiken. Denna blogg är som titeln avslöjar rätt skeptisk mot klimatdebattens nuvarande form och uppmanar sina läsare att tänka själva och inte bara svälja det som skrivs i tidningar och debattinlägg.

Till sist har vi ecoReko som är en e-butik där du kan shoppa ekologiska och miljövänliga produkter som tygpåsar, disktrasor och diverse annat. Denna drivs av ecochic, som bloggat om miljö sen oktober -08, spana gärna in den bloggen med.

Intressant?

Bloggar etiketter: , , , , , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

2 comments for “Lite bloggtips

 1. 25 november, 2010 at 12:21

  Hej,

  Jag hittade er miljörelaterade blogg och undrade om ni vill byta länkar med mitt nät-projekt?

  Jag driver http://www.rensavinden.nu/ – en site där folk kan skänka bort sina gamla saker till nån som har användning för dem istället för att slänga dem på tippen. Vi skänker dessutom pengar till en miljöorganisation för varje ”bokad” gratis-annons, vilket jag tror gör oss rätt unika :).

  Vi hörs!

  MVH,

  Fredrik Doverot

 2. Miljöbloggen
  25 november, 2010 at 15:08

  Javisst, jag lägger in din länk, du kan även göra det själv om du har nåt du vill tipsa om. 🙂 Finns ett formulär på sidan Länkbibliotek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.