Miljöbloggen mest inflytelserika opinionsbildare på Twitter

CTl8Yy-W4AAHBuQ

Hej!

Som ni kanske märkt har jag valt att lägga mer krut på det twitterkonto som jag startade för ca 5 år sedan och nu i förra veckan så fick jag ett erkännande för det arbetet. Miljöbloggen blev rankad som mest inflytelserika opinionsbildare inom hållbarhet på twitter av Sustainable Brand Index och Whispr Group. Med tanke på den algoritm som användes i sammanhanget så är jag inte förvånad att den tjänst som @miljobloggen ju är på just Twitter, hamnade så högt upp. Jättekul! Blev även inbjuden att närvara när denna lista avslöjades, men pga. mitt jobb gick det tyvärr inte.

Tanken bakom kontot är ju att förmedla kunskap om klimat, miljö, hållbarhet och energi m.m. Genom att skicka vidare det experter och insatta har att säga har kontot vuxit till att ha runt 6200 följare i dagsläget. Detta har under åren sporrat mig att fortsätta. Min personliga ambition har varit att skriva här på bloggen mer, men med tanke på att jag har en hel del andra bollar i luften i andra sammanhang så har det inte varit möjligt. Men det verkar som att det jag gör ger genomslag.

Det finns fortfarande möjlighet att vara med och bidra till bloggen, det finns ju en del följare som twitterkontot som plattform når ut till då jag skickar ut en länk när en ny post publiceras. Det är bara att kontakta mig så kan vi se om det går att ordna. Även på twitter finns det möjlighet att använda vår plattform, nämn oss i en tweet så retweetar vi den om det känns relevant.

Bloggar etiketter: , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.