Miljöbloggens syfte

Det har börjat hända lite saker med hur jag använder mig av olika medier för att nå ut med bloggen till intresserade människor. Jag skapade till exempel ett twitterkonto för att nå ut till fler och få fler besökare hit. Men jag visste inte riktigt hur jag skulle använda mig av det. Nu har det dock börjat lossna en del och det känns kul att det faktiskt fungerar. Låt mig berätta hur jag tänkt mig att det ska fungera tillsammans med bloggens andra delar.

Den här bloggen är ju som sagt tänkt att vara en slags kanal för att finna tips och nyheter om miljörelaterade frågor som klimatet, energi, med mera, för de som är intresserade och även för de som bara råkar trilla förbi. Det är alltså meningen att förmedla kunskap om miljörelaterade frågor och till viss del kommentera utifrån den kunskap jag besitter. Så med twitter, länkbiblioteket och kommentarer och tips om aktuella händelser och nyheter inom miljöområdet så är Miljöbloggen en resurs för de som söker efter information och kunskap.

Kan nämna att jag är ingen expert inom något av de områden som tas upp, utan en person som är intresserad av att förmedla vidare det jag stöter på till andra. Jag låter experterna sköta sitt så gör jag mitt bästa för att förmedla vidare på ett mer generellt sätt. Så att vem som helst kan förstå eller få möjligheten att finna mer information som kan ge de en mer bred bild av området de söker kunskap inom.

And to all of the english speaking readers, I hope you find something useful even though it’s a blog in swedish.

Intressant?

Bloggar etiketter: , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.