Mitt hållbarhetsjobb – om att jobba med hållbarhet

Fick ett tips om en ny blogg vid namn mitthållbarhetsjobb.se som avhandlar hur det är att arbeta inom hållbarhetsbranschen, tänkte dela med mig av det till er med.

Såhär säger de själva:

Vi vill visa att hållbarhetsjobb inte bara är något för en liten ”klick” redan frälsta, det finns mängder av olika perspektiv, roller och arbetsmöjligheter relaterat till hållbarhet. Bloggen kommer att uppdateras med runt tre-fyra inlägg i veckan skrivna av yrkesverksamma, praktikanter och gäster. Förutom deras egna berättelser kommer vi att ta in intervjuer, tips, trix och trendspaningar.

Detta är ett initiativ från Sustainergies som jobbar med att ge studenter möjlighet att nätverka med fokus inom hållbar utveckling och i det här fallet handlar det om att få lite perspektiv på vad som är möjligt att arbeta med inom just hållbar utveckling.

Så är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta med hållbarhetsfrågor och vad det är till för nytta, stick dit och läs på –> mitthållbarhetsjobb.se

Bloggar etiketter: , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

1 comment for “Mitt hållbarhetsjobb – om att jobba med hållbarhet

  1. 7 juni, 2015 at 21:39

    Hej,
    vill bara tipsa om våra solglasögon som vi tillverkar av återvunnet trä från en träindustri i Göteborg.

    http://www.wood3n.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.