Podcast om miljö

medium_5986540225

Miljöbloggen har nu funnits i ca 8 år och vi funderar på hur vi kan utöka vårt utbud på olika sätt. En idé vi har är att starta en podcast där de aktuella frågor som finns om miljö, klimat och energi tas upp. Främst via intervjuer med intressanta personer inom dessa områden.

Vi har kollat runt på nätet och vi har inte direkt funnit några aktuella svenska podcasts som avhandlar dessa ämnen, så vi tycker det är på tiden att en sådan skapas.

Vill du vara med och hjälpa till? Vi behöver hjälp med tekniska delen och även att förbereda med research och kontakter inför varje avsnitt. Har du erfarenhet av liknande verksamhet eller en studio eller kan på något sätt hjälpa till att förverkliga detta så ber vi dig kontakta oss på info@miljobloggen.randler.se.

photo credit: Mustafa Khayat via photopin cc

Bloggar etiketter: , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

3 comments for “Podcast om miljö

  1. 10 december, 2014 at 14:29

    Vi hade tyckt det var jätte intressant med en miljöpodd, den har vi lyssnat på.

  2. 12 november, 2015 at 12:21

    Vi är tre miljövetare som driver Miljöpodden! 😉 så vi finns iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.