Samåkningsdagen

Har du någonsin stått inför dilemmat att inte ha möjligheten att ta dig från punkt A till B? Antingen på grund av att du inte har ett fordon, körkort eller pengar att köpa biljett till buss/tåg. Eller att du kanske sitter i din bil på jobbet och tänker att det hade ju fått plats fler i min bil, varför ska jag åka 8 mil från min hemort till min arbetsort själv för?

Det finns en lösning, nämligen att samåka. Eller använda skjutsgruppen. Skjutsgruppen skapades av ett gäng entusiaster för fem år sen den 26 oktober och detta vill de fira med att ha en nationell samåkningsdag då de firar fem år.

Det här är ett initiativ som både är bra för plånboken och för miljön. Resurseffektivitet går hand i hand med social vinst. För det kan ju vara så att man knyter nya kontakter vilket nästan uteslutande är positivt.

Så passa på och spana in Samåkningsdagen och få mer info om Skjutsgruppen.

Intressant?

Bloggar etiketter: , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

1 comment for “Samåkningsdagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.