Spännande nyheter

Jo, det är så här att på fredag har jag tagit ledigt från jobbet för att kunna närvara på en konferens. Blev tillfrågad i förra veckan på Twitter om jag i egenskap av Miljöbloggen ville vara med och twittra och blogga om sagda konferens. Det handlar om Rädda mannen som tar upp de faror och risker som kommer med de kemikalier som vi har runt omkring oss.

Har ögnat igenom de olika föreläsarna och ämnena och det verkar bli rätt intressanta saker som tas upp. Hur dessa kemikalier påverkar vår reproduktion, om de är med och bidrar till det allt mer utbredda problemet med fetma och hur vi ska kunna förhindra detta.

Experter från olika forskningsfält kommer att tala och det blir även paneldebatt på eftermiddagen. Har en eget seminarie som jag ska övervaka med, som handlar om ”Rätten att veta och konsten att välja”. Så det ser jag fram emot. Att få bli inbjuden på en sådan här grej tycker jag är jättekul och det ska bli kul att få träffa lite andra som är intresserade av miljö och klimat. Man vet ju aldrig vad det kan leda till.

Bloggar etiketter: , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.