Sponsored Video: Telge Energi – sänk skatten på ren el

De flesta av oss vet att vi står inför en global klimatkatastrof om vi inte snabbt sätter in verkligt effektiva åtgärder. Ett effektivt sätt att påverka utvecklingen i rätt riktning vore att sänka skatten på solkraft och andra förnyelsebara energikällor som vind och vatten. Ändå fortsätter regering och riksdag att beskatta smutsig el på samma sätt som ren el.

På Telge Energi arbetar vi hårt för att påverka beslutsfattarna i den här frågan. Men för att sätta extra kraft bakom orden behöver vi hjälp av dig och resten av svenska folket. Därför hoppas vi att du skriver på uppropet för en sänkt skatt på ren el. Ju fler namn vi lyckas samla in har desto större chans har vi att påverka. Så, skriv på du också på www.solupproret.se

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

3 comments for “Sponsored Video: Telge Energi – sänk skatten på ren el

  1. 24 mars, 2013 at 18:50

    Vad kan man göra om jag vill sätta upp solfångare på taket hemma? Vilka tillstånd behövs och är det dyrt?

  2. 14 april, 2013 at 12:05

    Det borde verkligen vara en självklarhet att de med ren el ska betala mindre i skatt!

  3. 5 maj, 2013 at 15:34

    Det borde absolut vara en självklarhet, men jag tror att det är mer komplext än så. Förändring tar tid, hur som helst håller jag med men tycker även att det är märkligt att människor förlitar sig på staten istället för att börja med sig själv. Använd mindre energi och konsumera mindre, simple as that. Staten som sätter lagstiftningar grundar trots allt i folkets åsikter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.