Sponsored Video: Telge Energi – sänk skatten på ren el

De flesta av oss vet att vi står inför en global klimatkatastrof om vi inte snabbt sätter in verkligt effektiva åtgärder. Ett effektivt sätt att påverka utvecklingen i rätt riktning vore att sänka skatten på solkraft och andra förnyelsebara energikällor som vind och vatten. Ändå fortsätter regering och riksdag att beskatta smutsig el på samma sätt som ren el.

På Telge Energi arbetar vi hårt för att påverka beslutsfattarna i den här frågan. Men för att sätta extra kraft bakom orden behöver vi hjälp av dig och resten av svenska folket. Därför hoppas vi att du skriver på uppropet för en sänkt skatt på ren el. Ju fler namn vi lyckas samla in har desto större chans har vi att påverka. Så, skriv på du också på www.solupproret.se

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.