Tre olika synsätt

Har hittat en hel del länkar och intressanta nyheter om just miljö, klimat och energifrågor osv. Blir lite överväldigande, men jag gör så gott jag kan och skriver om det som kan vara av intresse. Idag tänkte jag tipsa om lite olika bloggar som politiker skriver om miljöfrågan.

Först ut är Jakob Lundgren som är en ung miljöpartist. Vill ni veta mer om vad han står för så går ni in på Valpejl, där står en hel del information om honom.

Sen har vi Lena Sommestad som är f.d. miljöminister och som nu kandiderar till riksdagen för S. Hon har till exempel svarat på den rapport från Svenskt näringsliv om att Socialdemokratisk energipolitik skulle leda till fler utsläpp, som vi skrivit om tidigare.

Sist ut är Birger Schlaug som på sin blogg kritiserar konsumtionen och tillväxten. Jag har inte riktigt samma tankesätt som han har, men det kan ju vara värt att fundera över och vara lite kritisk till det samhälle vi lever i.

Intressant?

Bloggar etiketter: , , , , , , , ,

The following two tabs change content below.

Michael Eriksson

Blev engagerad i miljöfrågan runt 2000 då jag läste Världens chans av Stefan Edman. Har sedan dess i olika former försökt förmedla kunskap om vad det finns för möjligheter att förbättra vår värld. Är utbildad beteendevetare och har även läst lite statskunskap. Ska läsa lite hållbar utveckling på distans i vår.

1 comment for “Tre olika synsätt

  1. 17 augusti, 2010 at 17:21

    Tack så mycket för länken! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.